body en beauty

Terug in de tijd met radiofrequentie

Terug in de tijd met radiofrequentie

Ouder worden we allemaal. Het is een geschenk, maar komt wel met de nodige ouderdomskwaaltjes. Ook op je huid is te zien dat de jaren verstrijken… Gelukkig kan radiofrequentie je huid sterk verbeteren. Vanbinnen gebeurt hiermee namelijk een heleboel.

Energiebronnen

Energie is er in alle soorten en maten te vinden. Je kent het wellicht als zonlicht, maar radiofrequentie is ook een energiebron in het elektromagnetische spectrum. Energie die we kennen als licht uit het beeldscherm van je telefoon, radiogolven, televisie of magnetron. Maar nu ook als techniek in de schoonheidswereld. De radiofrequentie is hierbij wel in een andere dosis en vorm te vinden, zodat die veilig is voor je huid. En het heeft uiteraard een andere functie: het verbetert de stevigheid van je huid.

Aanmaak collageen en elastine

Met een apparaat worden golven afgegeven in je huid. De radiofrequentiegolven geven trillingen af en worden in het weefsel omgezet in warmte. De golven dringen door tot de middelste huidlaag. Hier zitten je collageen- en elastinevezels. De weefsels (met de vezels) worden verwarmd, waardoor de vezels als het ware worden wakkergeschud. Ze gaan harder werken en trekken samen. Dit geeft een direct maar tijdelijk effect van verstrakking. Op de lange termijn – dus als je kiest voor een behandeling in kuurverband – bevordert dit de aanmaak van collageen en elastine en dat is goed nieuws voor je huid. Elastine en collageen zijn namelijk de stofjes die zorgen voor een strakkere en stevigere huid.

Verbetering doorbloeding

Verder dringt de afgegeven warmte ook dieper door in je huid. Die bereikt uiteindelijk ook de onderste vetlaag. Collageen en elastine hebben al een verstrakkende werking, maar de onderste vetlaag stimuleren is net zo belangrijk. Hierdoor verbetert namelijk ook de doorbloeding. Door de bloedvaten stromen stoffen nu snel door. En een goed doorbloede huid oogt gezonder en neemt werkstoffen beter op. Je huid wordt gezond, wordt verstevigd en is een heel stuk gladder.

Waar geschikt?

Een behandeling met radiofrequentie is een fijne techniek om huidveroudering tegen te gaan. Op je gelaat, maar ook mogelijk voor je gehele lichaam. Geschikte plekken zijn:

De mogelijkheden

Wat cryolipolyse zo bijzonder maakt, is dat het een ideale methode is om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is zeer geschikt voor:

Meer informatie?

Wil je je verslapte, verouderde huid aanpakken? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor advies tijdens een intakegesprek. We kijken dan samen hoe we het beste resultaat kunnen behalen. 

Deel dit bericht op:

Lees ook

Het acnedossier: het verband tussen stress en acne

Bij vlagen van stress merk je dat aan je lichaam, maar ook aan je huid. Wat kun je daaraan doen? Lees het in dit blog!

Lees verder

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

Met PMU hoef jij nooit meer je wenkbrauwen in te vullen en word je elke dag met perfecte wenkbrauwen wakker, op maat gemaakt voor jouw gezicht. Lees het hier!

Lees verder

Alles wat je wilt weten over hormonale acne

Hormonale acne is een vervelend en hardnekkig huidprobleem. Hoe ontstaat het, en hoe pak je het aan? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

Naverzorging van pmu: wat is waar en niet waar?

Wat weet jij over de naverzorging van permanente make-up? In dit blogartikel lees je de feiten en fabels.

Lees verder

Acne en de impact op je zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van acne, kan dit je zelfvertrouwen flink beschadigen. Daarom help ik je bij Body & Beauty graag. Lees hier meer!

Lees verder

Hilda helpt: permanente make-up na chemotherapie

Haarverlies door chemotherapie is lastig. Jij ziet je wenkbrauwen graag weer strak en donker. Permanente make-up biedt de uitkomst! Lees hier meer.

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.