Terug in de tijd met radiofrequentie

Terug in de tijd met radiofrequentie

Ouder worden we allemaal. Het is een geschenk, maar komt wel met de nodige ouderdomskwaaltjes. Ook op je huid is te zien dat de jaren verstrijken… Gelukkig kan radiofrequentie je huid sterk verbeteren. Vanbinnen gebeurt hiermee namelijk een heleboel.

Energiebronnen

Energie is er in alle soorten en maten te vinden. Je kent het wellicht als zonlicht, maar radiofrequentie is ook een energiebron in het elektromagnetische spectrum. Energie die we kennen als licht uit je beeldscherm van je telefoon, radiogolven, televisie of magnetrons. Maar nu ook als techniek in de schoonheidswereld. De radiofrequentie is hierbij wel in een andere dosis en vorm te vinden, zodat het veilig is voor je huid. En het heeft uiteraard een andere functie: het verbetert de stevigheid van je huid.

Aanmaak collageen en elastine

Met een apparaat worden golven afgegeven in je huid. De radiofrequentiegolven geven trillingen af en worden in het weefsel omgezet naar warmte. De golven dringen door tot de middelste huidlaag. Hier zitten je collageen- en elastinevezels. De weefsels (met de vezels) worden verwarmd, waardoor de vezels als het ware worden wakker geschud. Ze gaan harder werken en trekken samen. Dit geeft een direct maar tijdelijk effect van verstrakking. Op lange termijn – dus als je kiest voor een behandeling in kuurverband – bevordert dit de aanmaak van collageen en elastine en dat is goed nieuws voor je huid. Elastine en collageen zijn namelijk de stofjes die zorgen voor een strakkere en stevigere huid.

Verbetering doorbloeding

Verder dringt de afgegeven warmte ook dieper door in je huid. Het bereikt uiteindelijk ook de onderste vetlaag. Collageen en elastine hebben al een verstrakkende werking, maar de onderste vetlaag stimuleren is net zo belangrijk. Hierdoor verbetert namelijk ook de doorbloeding. Door de bloedvaten stromen stoffen nu snel door. En een goed doorbloede huid oogt gezonder en neemt werkstoffen beter op. Je huid wordt gezond, verstevigt en is een heel stuk gladder.

Waar geschikt?

Een behandeling met radiofrequentie is een fijne techniek om huidveroudering tegen te gaan. Op je gelaat, maar ook mogelijk voor je gehele lichaam. Geschikte plekken zijn:

De mogelijkheden

Wat cryolipolyse zo bijzonder maakt, is dat het een ideale methode is om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is zeer geschikt voor:

Meer informatie?

Wil je je verslapte, verouderde huid aanpakken? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor advies tijdens een intakegesprek. We kijken dan samen hoe we het beste resultaat kunnen behalen. 

Deel dit bericht op:

Lees ook

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

De tand des tijds: de oplossing voor een slappe huid

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Het acnedossier: de rol van voeding

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Wat valt er aan acne te doen?

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Waarom reinig je je huid?

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe doe je dat op de juiste manier? Lees er hier over.

Lees verder

IPL: definitief ontharen

Definitief ontharen is een ruim begrip, eigenlijk moet je zeggen duurzaam ontharen. Lees hier meer over de IPL en hoe een behandeling werkt.

Lees verder

Waarom een gezonde huidbarrière zo belangrijk is

Bij een gezonde huidbarrière voelt de huid zacht en soepel aan en is het sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hier lees je meer.

Lees verder

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.