body en beauty

Radiofrequentie

Radiofrequentie

Bij het ouder worden van de huid worden de collageenvezels minder. Ze gaan verslappen en de verbindingen breken langzaam af. Dit maakt dat de huid minder strak is en verslapt. Dat zie je bijvoorbeeld aan het kaakcontour, de onderkin die wat slapper is, (hamster)wangen die iets meer zijn gaan hangen of een oogpartij die niet meer stevig is en lijntjes vertoont. Radiofrequentie kan ook voor contourverstrakking van het lichaam en omvangvermindering door vetafbraak ingezet worden.

Radiofrequentie-energie

De radiofrequentie-energie zorgt ervoor dat bestaande collageenstrengen in de huid zich gaan herstructureren en samentrekken. Hierdoor is na 1 behandeling al resultaat zichtbaar. Leuk voor een feestje! Uiteraard is voor langdurig resultaat meer nodig. Bovendien zorgt het opwarmingsproces voor de productie van nieuw collageen en elastine voor verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Het is geschikt voor buik, bovenbenen, bovenarmen, heupen en delen van de rug. De RF-energie warmt de vetcellen op en versnelt hun metabolisme waardoor de cellen zullen krimpen. De temperatuur bevordert het verwijderen van het opgebouwde vet dat in de vetcellen is opgeslagen. Ook vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en bindweefselschotjes worden afgebroken. Lokaal vetverlies en het samentrekken van collageenvezels zorgen voor verstrakking van de huid en vermindering van lichaamsomvang en een betere huidtextuur. Je krijgt een slankere taille, een plattere buik en gladde slanke bovenbenen en/of armen.

De energie van de RF stimuleert de fibroblasten in de huid die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit wordt ondersteund door tijdens de RF-kuur Laviesage Boost & Lift te gebruiken. Dit bevat viscollageen-peptides (poeder wat je inneemt met water ) om als bouwsteen te dienen voor de aanmaak van nieuw collageen. Ook voor onderhoud is het na de kuur aan te raden dit Boost & Lift-poeder te blijven gebruiken.

Natuurlijk kunnen wij nauwelijks iets bewerkstelligen als je thuis niet de juiste huidverzorging toepast. Je krijgt daarom van ons advies op maat en wij zullen bij calamiteiten of vragen je huidcoach zijn.

De effecten van een RF-kuur op een rijtje:

  • Een strakkere, gladde huid en jonger uiterlijk met zichtbare verbetering van huidverslapping.
  • De behandeling werkt snel! Al na 1x heb je contourverbetering.
  • Verfijnt de poriestructuur.
  • RF stimuleert fibroblasten tot aanmaak van collageen en elastine voor langdurige huidverjonging en versteviging.
  • Er is altijd winst: je gaat een aantal jaren terug in huidleeftijd en van daaruit gaat het verouderingsproces weer langzaam verder.
  • Zeer geschikt om eenmalig te doen voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest.

Voordelen van de RF tripolar

  • De in de vetcellen opgeslagen vetstructuur wordt afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Hierdoor vermindert cellulite (sinaasappelhuid) en andere huidoneffenheden en heb je een gladdere huidstuctuur en verstrakking van de huid.
  • Een kuur bestaat uit 6-8 behandelingen verspreid over 8-10 weken. Behandelfrequentie voor onderhoud na de kuur is 1x per 2 maanden. Bij deze behandeling wordt het cosbeau-slimming-serum ingezet voor thuisgebruik om de afbraak van vetcellen te blijven ondersteunen en huidverstrakking te genereren.
  • Behandeling varieert van 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het lichaamsonderdeel wat je behandeld (buik, bovenbenen, bovenarmen, love handles en rug)

Veelgestelde vragen

Is de behandeling veilig?

Ja, het is volkomen veilig, het mag alleen niet uitgevoerd worden als je een metalen plaat oid in het behandelde gebied hebt.

Is er een herstelperiode?

Nee, je kan na de behandeling je gewone activiteiten hervatten.

Hoe voel ik mij na de behandeling?

Na de behandeling is de huid egaal rood en doorbloed, maar dat geeft geen last. Daarna komt een licht warmte gevoel die enige uren kan duren.

Is het pijnlijk?

Nee, het is vrijwel pijnloos. Hier en daar voel je een warmteprikkel.

Wanneer zie ik resultaat?

Na 1 behandeling is er verstrakking zichtbaar. Het langdurige resultaat zal te zien zijn na de kuur en gaat 2 tot 4 maanden door.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen te verspreiden over 8 weken. Eerste 4 weken elke week een behandeling en de laatste 2 om de week.

Behandelingsfrequentie voor onderhoud na de kuur: 1x per 2 maanden.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor de radiofrequentie-behandeling van het gelaat!


Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.