Permanente make-up

Permanente make-up Dronten

Nooit meer tekenen, geen gedoe. Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliners op ieder moment van de dag op orde te hebben. Opgemaakt wakker worden! Je hoeft je wenkbrauwen nooit meer met een potloodje bij te werken. Als je gaat zwemmen of naar de sauna gaat, bij het opstaan of fietsen door de regen: je permanente make-up is perfect!

Voor wie is permanente make-up?

Ook voor bril- en lenzendragers is het een uitkomst. Het is mogelijk om een eyeliner of een wimperaanzet (lees: infralash) langs de wimperrand te pigmenteren, waardoor je altijd een lichte make-up draagt en je lijntje altijd perfect zit, vooral als dit lastig is om zelf te doen doordat je een bril of lenzen draagt of een allergie hebt voor make-up. Het is geschikt voor iedereen en het is heel natuurlijk. Permanente make-up is het duurzaam tekenen van wenkbrauwen en eyeliners.

Hoe gaat de behandeling van permanente make-up?

Alle nieuwe pigmentatiebehandelingen worden altijd in 3 keer uitgevoerd. Het pigment kan zo mooi stapelen in de huid en het geeft een natuurlijk effect aan het eindresultaat.

Vooraf bespreken wij samen jouw wensen, wordt de kleur gekozen en wordt de vorm getekend. Nadat de huid verdoofd is met Emla crème* begint het pigmenteren. Er wordt over de getekende vorm heen gepigmenteerd. Met fijne steriele naaldjes die pigment kunnen opzuigen wordt het pigment in de huid gebracht. Na de behandeling is de kleur donkerder dan gewenst. Dit komt doordat de bovenste huidlaag (de opperhuid) zich ook volzuigt met pigment en die zal dit na ongeveer 5 dagen afstoten. Dit is ook de periode die aangehouden wordt om de huid droog te houden. Dit betekent: geen water, niet zwemmen en in de sauna en dergelijke.

* Emla crème kun je op recept verkrijgen bij de apotheek. Eén tubetje van 5 ml volstaat voor de 3 behandelingen. Neem dit mee naar de salon en breng het hier aan.

Permanente make-up Dronten; volkomen veilig

De pigmenten die wij gebruiken, worden ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten en staan onder controle van de FDA (Food and Drug Administration), en zijn gekeurd door de Europese commissie.

Bovendien wordt er elke 3 jaar een controle uitgevoerd op onze hygiënische werkwijze door de GGD Flevoland.

Body & Beauty is in het bezit van de officiële Anbos-specialisatie ‘permanente make-up’. Dit je jouw garantie voor kwaliteit, veiligheid, service en hygiëne.

Voorbeelden van wenkbrauwen pmu

Voorbeelden van eyeliner pmu

Wenkbrauwen Dronten en andere permanente make-up bij je in de buurt

Ben jij opzoek naar een permanente make-up specialist in Dronten en omgeving? Je kan terecht bij Body & Beauty, dé specialist in permanente make-up.

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.