Rejuvi Pore Reduction behandeling

Rejuvi Pore Reduction behandeling

Grove poriën zijn zichtbaar als kleine ronde openingen in de huid. Meestal op de neus, het voorhoofd en de wangen. Vaak worden ze geassocieerd met een vette huid maar dat hoeft niet zo te zijn, soms is de huidstructuur alleen grof. Het kan de huid een ruw, grof en pokdalig aanzien geven. Rejuvi combineert een aantal producten om doelgericht een verbetering te krijgen bij deze vervelende huidconditie. In deze behandeling wordt de huid vernieuwd. Naarmate de huid ouder wordt verslapt de huid waardoor de grove poriën ook meer zichtbaar worden. Daarom wordt in deze behandeling ook sterk gewerkt op anti-aging. In deze behandeling maken we gebruik van een Exfoliating Mask. De naam zegt het al: dit is een peeling en masker in één. In dit masker zijn zuren en papaja-extracten gecombineerd om op zachte wijze de huid te exfoliëren en deze te vernieuwen.

Lightening Treatment

Wij maken gebruik van een innovatief ampul in de vorm van poeder wat wij samen mengen met het masker. Het is een unieke combinatie van heel fijn parelpoeder, vitamine C, koijczuur en ginko-extract. Het werkt heel mooi oplichtend en revitaliserend bij pigmentatieverstoringen maar ook werkt dit sterk anti-aging en verfijnt het de poriën. Het heeft ook zichtbaar effect op fijne lijntjes en rimpels.

Wij adviseren voor een optimaal resultaat deze behandeling 1 of 2 maal per week toe te passen tot u het gewenste resultaat heeft bereikt.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.