Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie met seruminfusie (een vorm van microdermabrasie)

De Bellapeel-diamantpeeling en het seruminfusiesysteem vormen een geavanceerd medisch en esthetisch huidverzorgingssysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke diamantkopjes om de huid te behandelen. Daarmee wordt het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteund en verbeterd.

Tegelijkertijd worden de huidfuncties op celniveau gestimuleerd en gevoed. Met behulp van diverse serums die diep kunnen doordringen in de huid, worden beschadigde huidlagen hersteld. Dit proces duwt jonge, frisse cellen naar het bovenste huidoppervlak. Dit resulteert in een soepelere, jonger uitziende en strakke huid.

Het Bellapeel-systeem is een Nederlands fabricaat en volledig geautomatiseerd. Het voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en kan vele huidcondities behandelen. Het maakt gebruik van de laatste technologie die gebruikt wordt in de diamantslijp- en polijstindustrie.

Hoe werkt een hydrodermabrasiebehandeling?

Het vacuümsysteem zorgt voor een gelijkmatige doorbloeding van de huid en de serums die gelijktijdig over de huid vloeien, worden direct door de huid opgenomen. Bovendien wordt de huid glad gemaakt (gepeeld) door de diamanten kop die voor 100% bedekt is met natuurlijk diamant.

Een normale huid met milde klachten tot een huid met rimpels, pigmentvlekken, zonschade of zelfs (acne)littekens: deze huidproblemen kunnen allemaal succesvol verminderen of verdwijnen met de Bellapeel-diamantpeeling met seruminfusie. De serums zijn tot stand gekomen door grondig wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s die zich inzetten voor effectieve oplossingen voor huidverbetering. Geschikt om in te zetten tijdens een gezichtsbehandeling of om in kuurverband toe te passen. Of voor grote stappen in huidverbetering, met name bij rimpels en littekens.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.