body en beauty

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie met seruminfusie (een vorm van microdermabrasie)

De Bellapeel-diamantpeeling en het seruminfusiesysteem vormen een geavanceerd medisch en esthetisch huidverzorgingssysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke diamantkopjes om de huid te behandelen. Daarmee wordt het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteund en verbeterd.

Tegelijkertijd worden de huidfuncties op celniveau gestimuleerd en gevoed. Met behulp van diverse serums die diep kunnen doordringen in de huid, worden beschadigde huidlagen hersteld. Dit proces duwt jonge, frisse cellen naar het bovenste huidoppervlak. Dit resulteert in een soepelere, jonger uitziende en strakke huid.

Het Bellapeel-systeem is een Nederlands fabricaat en volledig geautomatiseerd. Het voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en kan vele huidcondities behandelen. Het maakt gebruik van de laatste technologie die gebruikt wordt in de diamantslijp- en polijstindustrie.

Hoe werkt een hydrodermabrasiebehandeling?

Het vacuümsysteem zorgt voor een gelijkmatige doorbloeding van de huid en de serums die gelijktijdig over de huid vloeien, worden direct door de huid opgenomen. Bovendien wordt de huid glad gemaakt (gepeeld) door de diamanten kop die voor 100% bedekt is met natuurlijk diamant.

Een normale huid met milde klachten tot een huid met rimpels, pigmentvlekken, zonschade of zelfs (acne)littekens: deze huidproblemen kunnen allemaal succesvol verminderen of verdwijnen met de Bellapeel-diamantpeeling met seruminfusie. De serums zijn tot stand gekomen door grondig wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s die zich inzetten voor effectieve oplossingen voor huidverbetering. Geschikt om in te zetten tijdens een gezichtsbehandeling of om in kuurverband toe te passen. Of voor grote stappen in huidverbetering, met name bij rimpels en littekens.


Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.