body en beauty

Sugaring

Sugaring

Bij een (over)gevoelige huid of overgevoelige delen van het lichaam of het gelaat kan er gebruik worden gemaakt van een suikerpasta waar de haren in blijven kleven. Het is een eeuwenoude methode, afkomstig uit de Arabische wereld. De sugar betaat uit suiker, water, citroen en Arabische gom. Verder niets!

Hoe werkt sugaring?

Het is zeer geschikt voor mannen en vrouwen en heeft alleen maar voordelen. Je laat de haren in het bolletje sugar paste kleven en met één handbeweging trek je donsharen en dikke haren met de wortel eruit in de richting van de haargroei. Hierdoor breken haren niet zo snel af. Zelfs als ze maar 1 mm lang zijn, kun je al ontharen met sugar paste.

Het is minder belastend voor de huid doordat de haar met de groeirichting mee de huid uitgetrokken wordt en suiker een desinfecterende werking heeft. Bovendien plakt de sugar bijna niet aan de huid, wat hars wel doet, en daardoor is de reactie op de huid met sugar aanzienlijk minder dan bij harsen. Een ander voordeel is dat haren minder snel terugkeren en daardoor kan op den duur de behandelfrequentie lager worden.

Bij een brazilian wax maken wij uitsluitend gebruik van deze methode.


Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.