Sugaring

Sugaring

Bij een (over)gevoelige huid of overgevoelige delen van het lichaam of het gelaat kan er gebruik worden gemaakt van een suikerpasta waar de haren in blijven kleven. Het is een eeuwenoude methode, afkomstig uit de Arabische wereld. De sugar betaat uit suiker, water, citroen en Arabische gom. Verder niets!

Hoe werkt sugaring?

Het is zeer geschikt voor mannen en vrouwen en heeft alleen maar voordelen. Je laat de haren in het bolletje sugar paste kleven en met één handbeweging trek je donsharen en dikke haren met de wortel eruit in de richting van de haargroei. Hierdoor breken haren niet zo snel af. Zelfs als ze maar 1 mm lang zijn, kun je al ontharen met sugar paste.

Het is minder belastend voor de huid doordat de haar met de groeirichting mee de huid uitgetrokken wordt en suiker een desinfecterende werking heeft. Bovendien plakt de sugar bijna niet aan de huid, wat hars wel doet, en daardoor is de reactie op de huid met sugar aanzienlijk minder dan bij harsen. Een ander voordeel is dat haren minder snel terugkeren en daardoor kan op den duur de behandelfrequentie lager worden.

Bij een brazilian wax maken wij uitsluitend gebruik van deze methode.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.