Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Annalie

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

Mischa

Fijn geholpen en goede informatie!

Fam. Dieters

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

Carla

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

H.W.

Zo lang lopen twijfelen, maar na keer op keer weer geconfronteerd te worden met prachtige resultaten op social media, toch weer de sprong gewaagd en PMU laten zetten. En-wát-een-ervaring! Had ik dit nou maar veel eerder gedaan. Een goede uitleg en advies van Hilda gekregen, hoegenaamd geen pijn ervaren en die kléur! Een mooie kleur geadviseerd gekregen, die heel mooi bij mijn huid past en natuurlijk overkomt. Daarbij de prachtige hairstrokes die het geheel een natuurlijk uiterlijk geeft. Ik ben oprecht zó blij met m’n nieuwe wenkies 😊. Ik wil dan ook heel graag een mooie, eerlijke resentie achterlaten om hiermee meer mensen over te halen om PMU door Hilda te laten zetten.