body en beauty

Rejuvi huidverbeterende Milk Peelbehandeling

Rejuvi huidverbeterende Milk Peelbehandeling

Je huid ziet soms weleens grauw, vertoont verslapping of je stoort je erg aan de rimpels die ontstaan. Conclusie, je wilt je huid een boost geven. Met de Gentle Milkpeel-behandeling van Rejuvi verbeter je de huid zonder zichtbare vervelling. Deze behandeling combineert het Fruit Complex en de Peeling Formula voor een aanmerkelijk beter resultaat. Een verbeterde elasticiteit, een verbeterde teint en een vermindering van rimpels zijn duidelijke positieve resultaten van deze behandeling.

Rejuvi Milk Peelbehandeling

De Milkpeel bevat extracten van natuurlijke melkzuur, enzym van papaya, salicylzuur van planten en een speciale manier om de doordringbaarheid te controleren. Deze behandeling biedt een veilig peelingproces voor de huid.

We hebben verschillende Milkpeel-behandelingen zoals de Gentle, Medium en Deep Milkpeel. Is het je eerste behandeling? Dan is de Gentle Milkpeel aan te raden. Je kunt het daarna uitbreiden met de Medium Milkpeel . De Deep Milkpeel is geschikt voor hardnekkige huidproblemen zoals acne, littekens, diepere groeven of kuiltjes in de huid. De Deep Milkpeel is niet geschikt voor een dunne en/of gevoelige huid.

De behandeling

Bij deze behandeling beginnen we met 1 laagje fruitzuur die we na een paar minuten weer verwijderen van de huid. Daarna wordt de huid extra gereinigd met een Purifying Mask van Rejuvi om de huid klaar te maken voor de Milkpeel.

Voordat we Milkpeel aanbrengen, brengen we een laagje pre-peel aan. Dit zorgt ervoor dat het prikken en het onaangename gevoel vermindert. Daarna beginnen we met de Milkpeel waarvan wij bij de Gentle Peel 2-5 lagen aanbrengen, bij de Medium Peel 8-10 lagen en bij de Deep Peel 12 tot 24 lagen.

De behandeling duurt minimaal 60 minuten.

De behandeling

Deze behandeling is verder uit te breiden met 1 of meer van de volgende onderdelen:

 • Complete massage van gelaat, nek en schouders
 • Massage nek, schouders, decolleté
 • Masker
 • Collageen-oogmasker
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven
 • Wenkbrauwen epileren
 • Wenkbrauwen harsen
 • Bovenlip harsen
 • Bovenlip en kin harsen
 • Sugaring bovenlip
 • Sugaring bovenlip en kin
 • Sugaring gelaat

Het resultaat van de Rejuvi milkpeel behandeling

De dagen erna zul je merken dat je huid verandert. Bij de Gente Peel kan de huid licht gaan schilferen maar bij de Medium en de Deep Peel zul je zeker gaan merken dat de huid gaat schilferen. Het is een teken dat de huid gaat vernieuwen. Na een week voelt de huid strak aan en het straalt! Wel is de huid nog kwetsbaar vooral voor uv-licht en zonlicht en misschien wat roze van kleur. Dit zal na verloop van weken herstellen.

Voor een optimaal resultaat is ons advies om deze behandeling 1x per week uit te voeren in een kuur van 4 weken. Bij de Rejuvi Deep Milkpeel is dat eens per halfjaar. Alleen in het najaar en winter en vroege voorjaar. Ook zullen wij je goed informeren over de behandeling en de nabehandeling thuis.


Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.