body en beauty

Over mij


Over mij

Over mij

Je kunt bij Body & Beauty terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbetering en huidverjonging tot het verwijderen van ongewenste haargroei en permanente make-up. Mijn passie? Dat ben jíj! Uiteraard jouw huid, maar vooral ook wie je bent. Jij maakt dat het moment in mijn stoel uniek en dat maakt mijn werk het allerleukste! Welkom in onze wereld, welkom bij Body & Beauty!

Hilda Weening (eigenaresse Body & Beauty)

Hallo geïnteresseerde lezer! Leuk dat je op mijn website bent. Sinds 1 april 2015 ben ik trotse eigenaar van Body & Beauty in Dronten. Dit bedrijf heb ik overgenomen nadat ik 11 jaar in loondienst heb gewerkt bij dit bedrijf en mijn hart ligt bij de klanten die hier komen en natuurlijk het vak wat zo leuk is om te beoefenen en uit te dragen. Trefwoorden over mij zijn: eerlijkheid, luisteren, meedenken en genieten! Mijn lieve klanten, familie, collega’s en zeker mijn man Gerard kennen mij als authentiek, rechtvaardig en persoonlijk. In 2017 ben ik moeder geworden van 2 jongens, Loyd en Vinz, waar ik ook erg trots op ben!

Kom je snel kennismaken?
Lieve groet, Hilda

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.