Over mij


Over mij

Over mij

Je kunt bij Body & Beauty terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbetering en huidverjonging tot het verwijderen van ongewenste haargroei en permanente make-up. Mijn passie? Dat ben jíj! Uiteraard jouw huid, maar vooral ook wie je bent. Jij maakt dat het moment in mijn stoel uniek en dat maakt mijn werk het allerleukste! Welkom in onze wereld, welkom bij Body & Beauty!

Hilda Weening (eigenaresse Body & Beauty)

Hallo geïnteresseerde lezer! Leuk dat je op mijn website bent. Sinds 1 april 2015 ben ik trotse eigenaar van Body & Beauty in Dronten. Dit bedrijf heb ik overgenomen nadat ik 11 jaar in loondienst heb gewerkt bij dit bedrijf en mijn hart ligt bij de klanten die hier komen en natuurlijk het vak wat zo leuk is om te beoefenen en uit te dragen. Trefwoorden over mij zijn: eerlijkheid, luisteren, meedenken en genieten! Mijn lieve klanten, familie, collega’s en zeker mijn man Gerard kennen mij als authentiek, rechtvaardig en persoonlijk. In 2017 ben ik moeder geworden van 2 jongens, Loyd en Vinz, waar ik ook erg trots op ben!

Kom je snel kennismaken?
Lieve groet, Hilda

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.