Cryolipolyse

Vet verwijderen zonder operatie!

Wil jij geen vetrolletjes meer over je broek? Wil jij plaatselijk afvallen op je probleemzones? En dat het liefst pijnloos, veilig, snel en zonder speciaal dieet of operatie? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch hebben wij de oplossing met de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

Cryolipolyse behandeling

Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te bevriezen en dús te verliezen!  Nu kan je eindelijk afscheid nemen van je overtollige kilo’s. Wil jij ook je vetcellen bevriezen om af te vallen en je vorm veranderen naar een strakker lichaam? Wil jij ook buikvet verwijderen zonder operatie, of is er een ander lichaamsdeel waar jij van je vet af wilt? Neem dan contact op met Body & Beauty Dronten, dé specialist voor het verwijderen van o.a. buikvet zonder operatie.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt eerst verwarmd naar 40 graden dit versoepeld het vetweefsel om daarna snel maar heel nauwkeurig gekoeld en bevroren tot -7/-9 graden door middel van een applicator. Hierbij wordt het oppervlakkige huidweefsel niet aantast maar geeft wel meer resultaat.

Wanneer vetcellen langdurig worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en het lichaam gaat dit afvoeren, dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van je vetophopingen en dus minder irritatie over die vetrolletjes.

Hoe voelt het?

Voor de behandeling wordt een antivries op het te behandelen gebied aangebracht. Daarna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen. Op dat moment kan je een trekkerig gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna eerst verwarmd en dan gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en zal overgaan in een gevoelloosheid. Tijdens de sessie bij Body & Beauty kan je met gemak een boek lezen, internetten, muziek luisteren of een dutje doen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Dit gaat via de urine, ontlasting en ook via de huid. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Wij adviseren bij Body & Beauty  veel water te drinken gedurende de maanden dat je behandelt wordt, dit zal het proces bevorderen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Man of vrouw vanaf 19 jaar. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Bij Body & Beauty voeren wij eerst een intake gesprek voordat wij een afspraak met je maken om te behandelen. Dit om vast te stellen dat je geschikt bent om veilig de behandeling te ondergaan. De behandeling is niet geschikt voor mensen met overgewicht of obesitas.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling is zeer geschikt voor:

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl adviseren wij bij Body & Beauty gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per zone per jaar te doen.

Voorbeeld van de cryolipolyse behandeling bij de onderkin
Voorbeeld van de cryolipolyse behandeling bij de buitenkant van de bovenbenen (zadeltassen)

Hoe zorg je ervoor dat je het resultaat versnelt en behoudt?

Met het cosbeau slimming serum!

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone ingemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om het maximaal haalbare resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan ook aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Je ziet vrijwel meteen dat het serum de huid verstrakt en het huidoppervlak glad maakt. Verkrijgbaar bij Body & Beauty voor €59,95 en genoeg voor 3 maanden gebruik op 1 zone.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.