Hoera… het is echt zomer!

Hoera… het is echt zomer!

BLOG | 9 juli 2018

Wat hebben we al veel mooie dagen gehad en wat is dat toch heerlijk die warmte van de zonnestralen op je lichaam. Lekker wegdromen met een boek in de tuin, het strand of heerlijk genieten op een terrasje. De zon doet veel goeds met je. Je voelt je energieker en blij. Maar hoe zit dat eigenlijk met je huid?

Is je huid ook wel zo blij met de zon?

 We weten allemaal dat de zon zorgt voor aanmaak van Vitamine D wat overigens weer zorgt voor sterke botten en tanden, het voorkomt botontkalking en speelt een belangrijke rol voor onze weerstand. Ondertussen weten we ook wel dat het belangrijk is dat we onze huid dus goed moeten beschermen met een zonbescherming. Hier hebben we al eens eerder over verteld dus lees het nog eens terug ūüėČ

Maar in deze blog wil ik het hebben over hoe je de Healthy Sun Kissed Skin nu krijgt. Bij Body & Beauty hebben we z√≥veel producten en behandelingen waarmee we dat kunnen waarmaken, maar ja het moet natuurlijk ook in je koffer passen! Wat zeker in die koffer moet is het  Vitamine C Complex van Rejuvi. Het is een √©chte antioxidant voor de huid dus een goede beschermer, uitermate belangrijk voor het behoud van een gezonde huid en het vermindert fijne lijntjes en rimpels en pigmentvlekjes. Dit complex kun je voor overdag onder je Rejuvi Sun Block doen waardoor je een dubbele bescherming hebt en ‚Äôs nachts onder je cr√®me om extra voeding te geven na je zonnebad! Het is geschikt voor alle huidtypen.

Huid reinigen

Met al dat zeewater, chloor en zand is het goed om je huid ‚Äôs avonds goed te reinigen met de  Cleansing Milk van Rejuvi of als je het fijner vind dat je product schuimt de reinigingsschuim van Alcina. Het voordeel van een product dat schuimt is dat je het makkelijk onder de douche kunt gebruiken. We houden natuurlijk wel van gemak op vakantie. Je sluit je reiniging altijd af met een lotion om de huid klaar te maken om de werkstoffen op te nemen die je hierna gaat      aanbrengen. Dit zijn de producten hoe je je huid op een makkelijke manier goed en snel kunt verzorgen. D√ļs die Healthy Skin!

De Sun Kissed Skin

Op vakantie dragen we meestal niet zoveel of misschien helemaal geen make-up want de Sun Block van Rejuvi heeft natuurlijk een mooi kleurtje J maar misschien een beetje glow? Dan is de Sun Kiss Powder van Alcina een prachtig product! Het kan plaatselijk gebruikt worden op bijvoorbeeld je jukbenen of je gaat voor een all over glow! Ben je nieuwsgierig naar het product kom een keertje langs en laat het door ons aanbrengen.

Dit zijn een paar leuke producten en tips om de zomer wel door te komen. Denk voordat je op vakantie gaat nog even aan het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het harsen, dan heb je op vakantie nog meer tijd om te relaxen.

Psstt… We komen binnenkort met een heerlijke verkoelende en hydraterende zomerbehandeling,     in deze tijd kan je huid wel een vochtboost gebruiken! In deze behandeling werken we met Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt voor de productie van collageen en elastine. Deze stof is een √©chte vochtbinder en draagt 1000x zijn eigen gewicht aan vocht! dus het zorgt voor hydratatie. Op deze manier heb je nog langer effect van je behandeling.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Waarom reinig je je huid?

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe doe je dat op de juiste manier? Lees er hier over.

Lees verder

IPL: definitief ontharen

Definitief ontharen is een ruim begrip, eigenlijk moet je zeggen duurzaam ontharen. Lees hier meer over de IPL en hoe een behandeling werkt.

Lees verder

Waarom een gezonde huidbarrière zo belangrijk is

Bij een gezonde huidbarrière voelt de huid zacht en soepel aan en is het sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hier lees je meer.

Lees verder

Hyaluronzuur wat is het en waarom is het zo belangrijk?

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in de huid met een vocht aantrekkende en vochtvasthoudende werking.

Lees verder

Wat is Cryolipolyse?

Dat is het bevriezen van vetcellen. Door een lange tijd vetcellen bloot te stellen aan kou wat gaat tot max -11 graden zorg je ervoor dat het vet zich kristalliseert en kapot gaat.

Lees verder

Weet jij wanneer je een serum gebruikt en waarom precies?

Om mee te beginnen is het handig te weten wat een serum is. Het is een product met hoge concentratie aan werkstoffen dit kunnen vitamines zijn om vocht tekort aan te vullen en de huid te beschermen of pigmentvlekjes te vervagen of fruitzuren om de huid te verdunnen en te verjongen.

Lees verder

Zonbescherming, waarom is het nodig?

De zon neemt toe in kracht en hoe ga je daarmee om? Wat doet het met je huid? En met je gemoed? Het is belangrijk te weten dat het achterhaald is dat je tussen 12 en 15u uit de zon moet

Lees verder

Rosacea ‚Äď Rood als een roos

Ben je radeloos als het gaat om je huid? Weet je niet meer wat je moet doen? Bij Body & Beauty wél! Bij ons vind je een professioneel team met kennis over de huid, jouw huid!

Lees verder

Droge huid bij zwangerschap

Ik spreek uit ervaring als ik je vertel dat je er veel voor moet doen om die huid enigszins onder controle te houden. Schilfertjes, de bekende craquelé en jeuk door de droogte. Lees hier meer.

Lees verder

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! ūüĎĆūüŹľ

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.