Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Ieder lichaam is prachtig, laten we dat voorop stellen. Toch ervaren veel vrouwen frustratie over wat ze als ‘probleemzones’ beschouwen. Soms maken ze zich zorgen over vetrolletjes boven hun broek, of zijn ze niet tevreden met hun onderkin. Plaatselijk afvallen kan echter een uitdaging zijn, zo niet onmogelijk lijken. Gelukkig bied ik in mijn salon een oplossing: de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

Nauwkeurig gekoeld

Cryolipolyse is een innovatieve en effectieve methode om plaatselijk vet te verminderen. Deze behandeling ‘bevriest’ als het ware je vet, wat wellicht vreemd klinkt, maar er gaat een fascinerend natuurlijk proces achter schuil. Een speciaal apparaat verwarmt het onderliggende vetweefsel tot 40 graden, waardoor het weefsel soepel wordt. Vervolgens wordt het vet snel maar nauwkeurig gekoeld tot -7/-9 graden, waardoor je vetcellen bevriezen.

Afvoer van vetcellen

Het proces stopt hier echter niet; sterker nog, dit is slechts het begin! Wanneer vetweefsel langdurig aan extreme kou wordt blootgesteld, verandert de structuur ervan. De cellen kristalliseren en breken af. Ze worden op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd, bijvoorbeeld via je ontlasting en je huid. Het resultaat is een merkbare afname van vetophopingen.

Cosbeau Slimming Serum

Voor optimale resultaten gebruik ik altijd het Cosbeau Slimming Serum na een behandeling. Dit serum heeft een verstevigend effect en bevordert de afvoer van vet. Om de behaalde resultaten te behouden, raad ik aan om dit serum thuis te blijven gebruiken. Het serum verstevigt de huid onmiddellijk, egaliseert het huidoppervlak en brengt de sensatie terug in de huid.

Duur van de behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld een uur. De eerste vijf minuten kan het wat koud aanvoelen, maar dit gaat snel over in gevoelloosheid. Tijdens de behandeling kun je ontspannen een boek lezen of zelfs aan je laptop werken. Gedurende de 2 tot 4 maanden na de behandeling zal je lichaam actief bezig zijn met het afvoeren van vetcellen. Over het algemeen zijn mensen tevreden na 3 behandelingen, met telkens een tussenliggende periode van 10 tot 12 weken.

De mogelijkheden

Wat cryolipolyse zo bijzonder maakt, is dat het een ideale methode is om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is zeer geschikt voor:

Intakegesprek

Bijna iedereen komt in aanmerking voor cryolipolyse. Het is belangrijk dat je ouder bent dan negentien en geen overgewicht of obesitas hebt. Om er zeker van te zijn dat je de behandeling veilig kunt ondergaan, nodig ik je altijd eerst uit voor een intakegesprek. Benieuwd of cryolipolyse iets voor jou is? Neem gerust contact op!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

De tand des tijds: de oplossing voor een slappe huid

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Het acnedossier: de rol van voeding

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Wat valt er aan acne te doen?

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Waarom reinig je je huid?

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe doe je dat op de juiste manier? Lees er hier over.

Lees verder

IPL: definitief ontharen

Definitief ontharen is een ruim begrip, eigenlijk moet je zeggen duurzaam ontharen. Lees hier meer over de IPL en hoe een behandeling werkt.

Lees verder

Waarom een gezonde huidbarrière zo belangrijk is

Bij een gezonde huidbarrière voelt de huid zacht en soepel aan en is het sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hier lees je meer.

Lees verder

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.