body en beauty

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Ieder lichaam is prachtig. Laten we dat vooropstellen. Toch ervaren veel vrouwen frustratie over wat ze als ‘probleemzones’ beschouwen. Soms maken ze zich zorgen over vetrolletjes boven hun broek, of zijn ze niet tevreden met hun onderkin. Plaatselijk afvallen kan echter een uitdaging zijn, zo niet onmogelijk lijken. Gelukkig bied ik in mijn salon een oplossing: de Body-wizard cryolipolysebehandeling.

Nauwkeurig gekoeld

Cryolipolyse is een innovatieve en effectieve methode om plaatselijk vet te verminderen. Deze behandeling ‘bevriest’ als het ware je vet, wat wellicht vreemd klinkt, maar er gaat een fascinerend natuurlijk proces achter schuil. Een speciaal apparaat verwarmt het onderliggende vetweefsel tot 40 graden, waardoor het weefsel soepel wordt. Vervolgens wordt het vet snel maar nauwkeurig gekoeld tot -7/-9 graden, waardoor je vetcellen bevriezen.

Afvoer van vetcellen

Het proces stopt hier echter niet; sterker nog, dit is slechts het begin! Wanneer vetweefsel langdurig aan extreme kou wordt blootgesteld, verandert de structuur ervan. De cellen kristalliseren en breken af. Ze worden op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd, bijvoorbeeld via je ontlasting en je huid. Het resultaat is een merkbare afname van vetophopingen.

Cosbeau Slimming Serum

Voor optimale resultaten gebruik ik altijd het Cosbeau Slimming Serum na een behandeling. Dit serum heeft een verstevigend effect en bevordert de afvoer van vet. Om de behaalde resultaten te behouden, raad ik aan om dit serum thuis te blijven gebruiken. Het serum verstevigt de huid onmiddellijk, egaliseert het huidoppervlak en brengt de sensatie terug in de huid.

Duur van de behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld een uur. De eerste vijf minuten kan het wat koud aanvoelen, maar dit gaat snel over in gevoelloosheid. Tijdens de behandeling kun je ontspannen een boek lezen of zelfs aan je laptop werken. Gedurende de 2 tot 4 maanden na de behandeling zal je lichaam actief bezig zijn met het afvoeren van vetcellen. Over het algemeen zijn mensen tevreden na 3 behandelingen, met telkens een tussenliggende periode van 10 tot 12 weken.

De mogelijkheden

Wat cryolipolyse zo bijzonder maakt, is dat het een ideale methode is om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is zeer geschikt voor:

Intakegesprek

Bijna iedereen komt in aanmerking voor cryolipolyse. Het is belangrijk dat je ouder bent dan 19 jaar en geen overgewicht of obesitas hebt. Om er zeker van te zijn dat je de behandeling veilig kunt ondergaan, nodig ik je altijd eerst uit voor een intakegesprek. Benieuwd of cryolipolyse iets voor jou is? Neem gerust contact op!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Het acnedossier: het verband tussen stress en acne

Bij vlagen van stress merk je dat aan je lichaam, maar ook aan je huid. Wat kun je daaraan doen? Lees het in dit blog!

Lees verder

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

Met PMU hoef jij nooit meer je wenkbrauwen in te vullen en word je elke dag met perfecte wenkbrauwen wakker, op maat gemaakt voor jouw gezicht. Lees het hier!

Lees verder

Alles wat je wilt weten over hormonale acne

Hormonale acne is een vervelend en hardnekkig huidprobleem. Hoe ontstaat het, en hoe pak je het aan? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

Naverzorging van pmu: wat is waar en niet waar?

Wat weet jij over de naverzorging van permanente make-up? In dit blogartikel lees je de feiten en fabels.

Lees verder

Acne en de impact op je zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van acne, kan dit je zelfvertrouwen flink beschadigen. Daarom help ik je bij Body & Beauty graag. Lees hier meer!

Lees verder

Hilda helpt: permanente make-up na chemotherapie

Haarverlies door chemotherapie is lastig. Jij ziet je wenkbrauwen graag weer strak en donker. Permanente make-up biedt de uitkomst! Lees hier meer.

Lees verder

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.