Een slappe huid na gewichtsverlies tegengaan

Een slappe huid na gewichtsverlies tegengaan

Gewichtsverlies is een fantastische prestatie, maar het kan ook een ongewenste bijwerking met zich meebrengen: een slappe huid. Dit is vooral zichtbaar in het gezicht, waar de huid dunner en minder elastisch is. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit tegen te gaan, met radiofrequentie als een van de meest effectieve behandelmethoden.

Waarom wordt de huid slapper na gewichtsverlies?

Wanneer je afvalt, verliest je niet alleen vet, maar ook collageen en elastine. Dit zijn de eiwitten die je huid stevigheid en veerkracht geven. Naarmate je meer gewicht verliest, wordt de huid dunner en rekt hij meer uit. Dit kan leiden tot rimpels, fijne lijntjes en een verslapte kaaklijn. De huid in het gezicht is extra gevoelig voor verslapping door de dunheid en het gebrek aan onderhuids vetweefsel. Dit maakt het gezicht een aandachtspunt wanneer je last hebt van een slappe huid na gewichtsverlies.

Radiofrequentie: een effectieve behandeling

Radiofrequentie is een veilige en effectieve behandelmethode voor het bestrijden van een slappe huid. Tijdens de behandeling worden radiogolven gebruikt om de diepere huidlagen te verwarmen. De warmte stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

Voordelen van radiofrequentie:

Is radiofrequentie iets voor jou?

Radiofrequentie is een geschikte behandeling voor mensen die last hebben van een slappe huid in het gezicht na gewichtsverlies. Het is een effectieve en veilige methode die langdurige resultaten kan opleveren. Wil je weten of radiofrequentie iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met jouw schoonheidsspecialiste bij Body & Beauty. Zij kunnen je adviseren over de beste behandelmethode voor jouw huidtype en wensen.

Andere manieren om een slappe huid tegen te gaan

Een strakke huid

Ben je benieuwd Body & Beauty kan betekenen tegen jouw slappe huid? Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden. Tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Het acnedossier: waarom je je puistjes echt met rust moet laten

Het is zó verleidelijk: het witte kopje van je puistje even uitknijpen, of dat rode bultje eraf krabben en bedekken met concealer. In dit blog vertel ik je waarom je je puistjes echt met rust moet laten.

Lees verder

Het acnedossier: het verband tussen stress en acne

Bij vlagen van stress merk je dat aan je lichaam, maar ook aan je huid. Wat kun je daaraan doen? Lees het in dit blog!

Lees verder

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

Met PMU hoef jij nooit meer je wenkbrauwen in te vullen en word je elke dag met perfecte wenkbrauwen wakker, op maat gemaakt voor jouw gezicht. Lees het hier!

Lees verder

Alles wat je wilt weten over hormonale acne

Hormonale acne is een vervelend en hardnekkig huidprobleem. Hoe ontstaat het, en hoe pak je het aan? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

Naverzorging van pmu: wat is waar en niet waar?

Wat weet jij over de naverzorging van permanente make-up? In dit blogartikel lees je de feiten en fabels.

Lees verder

Acne en de impact op je zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van acne, kan dit je zelfvertrouwen flink beschadigen. Daarom help ik je bij Body & Beauty graag. Lees hier meer!

Lees verder

Hilda helpt: permanente make-up na chemotherapie

Haarverlies door chemotherapie is lastig. Jij ziet je wenkbrauwen graag weer strak en donker. Permanente make-up biedt de uitkomst! Lees hier meer.

Lees verder

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.