body en beauty

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

Je bent waarschijnlijk bekend met die wenkbrauwstencils die beweren dat je je wenkbrauwen gemakkelijk kunt poederen of tekenen. Snel en eenvoudig, zou je zeggen. Maar het resultaat valt toch tegen. Vaak eindig je met een grote stempel van een wenkbrauw op je voorhoofd. Misschien is dat toch niet helemaal wat je in gedachten had…

Het belang van de vorm

Het wordt duidelijk dat niet elke wenkbrauw bij ieder gezicht past. Elk gezicht heeft zijn eigen unieke formaat, vorm en verhoudingen, dus het is begrijpelijk dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor wenkbrauwen. Daarom is ook niet elke make-uptechniek geschikt voor elk gezicht, en passen niet alle wenkbrauwen altijd perfect. Veel vrouwen kijken met enige weerzin terug op de wenkbrauwen die ze hadden in hun jongere jaren. Verkeerd gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht ‘zwaar’ laten lijken, je blik naar beneden trekken, of juist een verrassend effect geven.

Wat werkt wel?

Online zijn er talloze adviezen te vinden over welke wenkbrauwvorm bij welke gezichtsvorm past. Maar wanneer je voor de spiegel staat, kan het lastig zijn. Welke gezichtsvorm heb je eigenlijk: diamant, vierkant, of toch meer hartvormig? En waar moet je eigenlijk het haar weghalen om die gewenste vorm te bereiken? Na het epileren komt nog het nauwkeurig intekenen van de wenkbrauwen. Symmetrisch, de juiste kleur en mooi egaal. En dit proces herhaalt zich dagelijks. Helaas zijn zelfs de meest zorgvuldig aangebrachte wenkbrauwen niet altijd bestand tegen het wisselvallige Nederlandse weer. Wat een frustraties!

Maak het jezelf makkelijk

Heb je de wonderen van permanente make-up al ontdekt? Met permanente make-up word je elke dag wakker met prachtig geaccentueerde wenkbrauwen. Je hebt geen wenkbrauwpotloden, verf, pomade of wenkbrauwgel meer nodig. Of het nu regent of de zon schijnt, na een nacht slapen of een intense sessie in de sportschool, je wenkbrauwen zitten altijd perfect.

De behandeling

Voordat ik begin met de behandeling, neem ik uitgebreid de tijd om je wenkbrauwen zorgvuldig uit te tekenen. Ik kijk naar je gezichtskenmerken en luister ook graag naar jouw persoonlijke wensen. We bespreken uitvoerig jouw voorkeuren, de gewenste kleur en vorm voordat ik begin met pigmenteren, zodat het resultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Neem gerust contact met mij op om meer te leren over de voordelen van permanente make-up, of maak direct een afspraak!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Het acnedossier: het verband tussen stress en acne

Bij vlagen van stress merk je dat aan je lichaam, maar ook aan je huid. Wat kun je daaraan doen? Lees het in dit blog!

Lees verder

Alles wat je wilt weten over hormonale acne

Hormonale acne is een vervelend en hardnekkig huidprobleem. Hoe ontstaat het, en hoe pak je het aan? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

Naverzorging van pmu: wat is waar en niet waar?

Wat weet jij over de naverzorging van permanente make-up? In dit blogartikel lees je de feiten en fabels.

Lees verder

Acne en de impact op je zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van acne, kan dit je zelfvertrouwen flink beschadigen. Daarom help ik je bij Body & Beauty graag. Lees hier meer!

Lees verder

Hilda helpt: permanente make-up na chemotherapie

Haarverlies door chemotherapie is lastig. Jij ziet je wenkbrauwen graag weer strak en donker. Permanente make-up biedt de uitkomst! Lees hier meer.

Lees verder

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.