‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

‘Tijd, ruimte, alles kwam me te kort toen we onze eerste baby kregen, kleine Jasper. Ik had het gevoel dat ik tientallen wasjes draaide per week en in een eindeloze reeks leefde van luiers vervangen, schoonmaken, opruimen, eten bereiden.’ Na de geboorte van haar eerste baby merkte Evy (30) dat ze niet meer de tijd had om in haar uiterlijk te steken die ze voorheen had. Permanente make-up bood de oplossing.

Uiterlijke verzorging

‘Ik heb altijd moeite gestoken in mijn uiterlijk, omdat ik merk dat ik daardoor lekkerder in mijn vel zit. Zo laat ik mijn haar om de zoveel weken doen, kan ik soms ontzettend genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling en houd ik me op een vrije avond graag druk met het epileren en verven van mijn wenkbrauwen, een gezichtsmaskertje of een lakje op mijn nagels. Dat werkt voor mij rustgevend. Make-up is hier voor mij ook altijd een groot onderdeel van geweest. Ik haal daar veel plezier uit en geniet van het routinematige.’

Veranderende routine

Met een pasgeboren baby moesten veel van deze gewoontes wijken en plaats maken voor luiers, babydoekjes en voeding. ‘In de ochtenden en avonden had ik absoluut geen tijd meer voor die kleine maar belangrijke ritueeltjes en ik merkte dat hoe nalatiger ik werd met mijn uiterlijke verzorging, hoe rottiger ik me voelde. Natuurlijk, ik had het druk en ik kon best wel wát opgeven voor Jasper, maar ik merkte dat mijn zelfvertrouwen eronder begon te leiden, dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat.’

De oplossing

‘Dus,’ continueert Evy, ‘ik wilde graag iets aan mijn uiterlijk laten doen waar ik een langere tijd van kon genieten. Ik vond eindelijk een middag vrij om mijn haar weer te laten kleuren en knippen. Mijn kapster hoorde al mijn misère aan en vertelde mij dat ze toevallig enkele weken terug permanente make-up had laten zetten: haar wenkbrauwen en eyeliner. Ze toonde het mij en ik was ontzettend onder de indruk van de verfijnde, verzorgde look van de make-up.’

Body & Beauty

‘Mijn kapster had het bij Body & Beauty laten doen en zodoende ben ik daar terechtgekomen. Wat zij had vond ik zó mooi, dat wilde ik ook, mijn wenkbrauwen en eyeliner. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring. Het voelde echt alsof er voor me gezorgd werd. Het hele proces spraken we door voordat we aan de slag gingen. Toen we klaar waren en ik de spiegel toegereikt kreeg, was ik even stil. Ik voelde me weer mooi, verzorgd, voor het eerst sinds weken. En in de daaropvolgende weken begon ik de permanente make-up het alleen maar mooier te vinden. Ik hoefde er amper naar om te kijken, maar zat gewoon lekkerder in mijn vel!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

De tand des tijds: de oplossing voor een slappe huid

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Het acnedossier: de rol van voeding

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Wat valt er aan acne te doen?

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Waarom reinig je je huid?

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe doe je dat op de juiste manier? Lees er hier over.

Lees verder

IPL: definitief ontharen

Definitief ontharen is een ruim begrip, eigenlijk moet je zeggen duurzaam ontharen. Lees hier meer over de IPL en hoe een behandeling werkt.

Lees verder

Waarom een gezonde huidbarrière zo belangrijk is

Bij een gezonde huidbarrière voelt de huid zacht en soepel aan en is het sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hier lees je meer.

Lees verder

Hyaluronzuur wat is het en waarom is het zo belangrijk?

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in de huid met een vocht aantrekkende en vochtvasthoudende werking.

Lees verder

Wat is Cryolipolyse?

Dat is het bevriezen van vetcellen. Door een lange tijd vetcellen bloot te stellen aan kou wat gaat tot max -11 graden zorg je ervoor dat het vet zich kristalliseert en kapot gaat.

Lees verder

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.