body en beauty

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

‘Tijd, ruimte: alles kwam me te kort toen we onze eerste baby kregen. Kleine Jasper. Ik had het gevoel dat ik tientallen wasjes draaide per week en in een eindeloze reeks leefde van luiers vervangen, schoonmaken, opruimen, eten bereiden.’ Na de geboorte van haar eerste baby merkte Evy (30) dat ze niet meer de tijd had om in haar uiterlijk te steken die ze voorheen had. Permanente make-up bood de oplossing.

Uiterlijke verzorging

‘Ik heb altijd moeite gestoken in mijn uiterlijk, omdat ik merk dat ik daardoor lekkerder in mijn vel zit. Zo laat ik mijn haar om de zoveel weken doen, kan ik soms ontzettend genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling en houd ik me op een vrije avond graag bezig met het epileren en verven van mijn wenkbrauwen, een gezichtsmaskertje of een lakje op mijn nagels. Dat werkt voor mij rustgevend. Make-up is hier voor mij ook altijd een groot onderdeel van geweest. Ik haal daar veel plezier uit en geniet van het routinematige.’

Veranderende routine

Met een pasgeboren baby moesten veel van deze gewoontes wijken en plaats maken voor luiers, babydoekjes en voeding. ‘In de ochtenden en avonden had ik absoluut geen tijd meer voor die kleine maar belangrijke ritueeltjes en ik merkte dat, hoe nalatiger ik werd met mijn uiterlijke verzorging, hoe rottiger ik me voelde. Natuurlijk, ik had het druk en ik kon best wel wát opgeven voor Jasper, maar ik merkte dat mijn zelfvertrouwen eronder begon te leiden; dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat.’

De oplossing

‘Dus,’ vervolgt Evy, ‘ik wilde graag iets aan mijn uiterlijk laten doen waar ik een langere tijd van kon genieten. Ik vond eindelijk een middag vrij om mijn haar weer te laten kleuren en knippen. Mijn kapster hoorde al mijn misère aan en vertelde mij dat ze toevallig enkele weken terug permanente make-up had laten zetten: haar wenkbrauwen en eyeliner. Ze toonde het mij en ik was ontzettend onder de indruk van de verfijnde, verzorgde look van de make-up.’

Body & Beauty

‘Mijn kapster had het bij Body & Beauty laten doen en zodoende ben ik daar terechtgekomen. Wat zij had vond ik zó mooi; dat wilde ik ook, mijn wenkbrauwen en eyeliner. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring. Het voelde echt alsof er voor me gezorgd werd. Het hele proces spraken we door voordat we aan de slag gingen. Toen we klaar waren en ik de spiegel aangereikt kreeg, was ik even stil. Ik voelde me weer mooi, verzorgd, voor het eerst sinds weken. En in de daaropvolgende weken begon ik de permanente make-up het alleen maar mooier te vinden. Ik hoefde er amper naar om te kijken, maar zat gewoon lekkerder in mijn vel!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

PMU? Dat is professioneel maatwerk!

Met PMU hoef jij nooit meer je wenkbrauwen in te vullen en word je elke dag met perfecte wenkbrauwen wakker, op maat gemaakt voor jouw gezicht. Lees het hier!

Lees verder

Alles wat je wilt weten over hormonale acne

Hormonale acne is een vervelend en hardnekkig huidprobleem. Hoe ontstaat het, en hoe pak je het aan? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

Naverzorging van pmu: wat is waar en niet waar?

Wat weet jij over de naverzorging van permanente make-up? In dit blogartikel lees je de feiten en fabels.

Lees verder

Acne en de impact op je zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van acne, kan dit je zelfvertrouwen flink beschadigen. Daarom help ik je bij Body & Beauty graag. Lees hier meer!

Lees verder

Hilda helpt: permanente make-up na chemotherapie

Haarverlies door chemotherapie is lastig. Jij ziet je wenkbrauwen graag weer strak en donker. Permanente make-up biedt de uitkomst! Lees hier meer.

Lees verder

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

De tand des tijds: de oplossing voor een slappe huid

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.