Lifting en Anti-Aging behandeling

Rejuvi Lifting en Anti-Aging behandeling

We weten het allemaal. Naarmate we ouder worden, verliezen we botweefsel en maakt onze huid minder collageen aan. Dat resulteert is volumeverlies, vermindering van elasticiteit en vochtverlies. Collageen zorgt ervoor dat de huid egaal, elastisch en gehydrateerd is en volume heeft. De anti-aging behandelingen van Rejuvi zorgt dat het lichaamseigen collageen geactiveerd wordt met als resultaat een huid die voller is, gehydrateerd is en minder fijne lijntjes en rimpels toont.

Liftende behandeling

Met deze behandeling ervaar je wat het is om een huidverbeterende en cosmetische behandeling te ondergaan. Volgorde van producten is anders dan een ‘normale’ behandeling en er wordt gewerkt met zuren en vitaminecomplexen. Uiteraard kan er ook een stukje wellness aan toegevoegd worden. Als het masker op de huid zit kan je dit combineren met bijvoorbeeld een nek-, schouder- en decolletémassage tijdens de inwerktijd. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en ook heel goed in een kuur toe te passen voor een mini-faceliftbehandeling.

In deze behandeling wordt de Eye-Repair-gel toegevoegd aan het masker vanwege de enorme hoge concentratie Beta-Glucan. Beta-Glucan is revolutionair! Het is een biologisch ingrediënt en activeert het immuunsysteem en schakelt vrije radicalen uit. Ook zijn ze resistent tegen bacteriën, virussen en schimmels, het produceert antistoffen en het verlaagt de cholesterolspiegel. Het beschermt tegen oxidatieve stress veroorzaakt door uv-licht. Moleculair gezien sluit het perfect aan op onze huidmoleculen.

Conclusie: de Eye-repair-gel herstelt huidfuncties en bevordert celvernieuwing. Het werkt stabiliserend op de vochthuishouding en heeft wondhelende eigenschappen en werkt verzachtend op huidirritatie.

Anti-aging behandeling

In deze behandeling maken wij gebruik van verschillende serums en maskers. Na de reiniging brengen we als basis onder het Bio Mask de Eye-Repair Gel aan. Het Bio Mask is een multitasker onder de maskers, het reinigt, voedt, verfrist, hydrateert en bindt vocht. In dit masker wordt gebruikt gemaakt van zeer verfijnde plantenextracten, proteïnen en liposomen. Door de liposomen heeft dit masker een langdurig effect.

Na het masker maken wij gebruik van verschillende serums in verschillende stappen in de behandeling. We gebruiken o.a. het Retinyl-serum, 1 van de meest krachtige vitamine A-serums op de markt. Dit werkt als een echte age fighter. Doordat het vitamine A-complex in een serumvorm is uitgevoerd, trekt het makkelijk diep in in de huid.

Deze behandelingen kan je ook perfect combineren met onze Radiofrequentie (RF)-behandelingen voor het gelaat in combinatie met het Boost & Lift collageenpoeder van Laviesage. Informeer naar de opties!

Uitbreidingen

Deze behandelingen zijn verder uit te breiden met 1 of meer van de volgende onderdelen:

 • Complete massage van gelaat, nek en schouders
 • Massage nek, schouders, decolleté
 • Masker
 • Collageen-oogmasker
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven
 • Wenkbrauwen epileren
 • Wenkbrauwen harsen
 • Bovenlip harsen
 • Bovenlip en kin harsen
 • Sugaring bovenlip
 • Sugaring bovenlip en kin
 • Sugaring gelaat

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.