body en beauty

Lifting en Anti-Aging behandeling

Rejuvi Lifting en Anti-Aging behandeling

We weten het allemaal. Naarmate we ouder worden, verliezen we botweefsel en maakt onze huid minder collageen aan. Dat resulteert in volumeverlies, vermindering van elasticiteit en vochtverlies. Collageen zorgt ervoor dat de huid egaal, elastisch en gehydrateerd is en volume heeft. De anti-aging behandeling van Rejuvi zorgt dat het lichaamseigen collageen geactiveerd wordt met als resultaat een huid die voller is, gehydrateerd is en minder fijne lijntjes en rimpels toont.

Liftende behandeling

Met deze behandeling ervaar je wat het is om een huidverbeterende en cosmetische behandeling te ondergaan. De volgorde van producten is anders dan een ‘normale’ behandeling en er wordt gewerkt met zuren en vitaminecomplexen. Uiteraard kan er ook een stukje wellness aan toegevoegd worden. Als het masker op de huid zit, kun je dit combineren met bijvoorbeeld een nek-, schouder- en decolletémassage tijdens de inwerktijd. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en ook heel goed in een kuur toe te passen voor een mini-faceliftbehandeling.

In deze behandeling wordt de Eye-Repair-gel toegevoegd aan het masker vanwege de enorme hoge concentratie Beta-Glucan. Beta-Glucan is revolutionair! Het is een biologisch ingrediënt, activeert het immuunsysteem en schakelt vrije radicalen uit. Ook is het resistent tegen bacteriën, virussen en schimmels, het produceert antistoffen en het verlaagt de cholesterolspiegel. Het beschermt tegen oxidatieve stress veroorzaakt door uv-licht. Moleculair gezien sluit het perfect aan op onze huidmoleculen.

Conclusie: de Eye-Repair-gel herstelt huidfuncties en bevordert celvernieuwing. Het werkt stabiliserend op de vochthuishouding, heeft wondhelende eigenschappen en werkt verzachtend op huidirritatie.

Anti-aging behandeling

Deze anti-aging behandeling maakt gebruik van verschillende serums en maskers. Na de reiniging wordt eerst het Bio Mask als basis aangebracht, gevolgd door de Eye-Repair-gel. Het Bio Mask is een multitasker onder de maskers. Het reinigt, voedt, verfrist, hydrateert en bindt vocht. In dit masker wordt gebruikt gemaakt van zeer verfijnde plantenextracten, proteïnen en liposomen. Door de liposomen heeft dit masker een langdurig effect.

Na het masker maken wij gebruik van verschillende serums in verschillende stappen in de behandeling. We gebruiken o.a. het Retinyl-serum, 1 van de meest krachtige vitamine A-serums op de markt. Dit werkt als een echte age fighter. Doordat het vitamine A-complex in een serumvorm is uitgevoerd, trekt het makkelijk diep in in de huid.

Deze behandelingen kan je ook perfect combineren met onze Radiofrequentie (RF)-behandelingen voor het gelaat in combinatie met het Boost & Lift collageenpoeder van Laviesage. Informeer naar de opties!

Uitbreidingen

Deze behandelingen zijn verder uit te breiden met 1 of meer van de volgende onderdelen:

 • Complete massage van gelaat, nek en schouders
 • Massage nek, schouders, decolleté
 • Masker
 • Collageen-oogmasker
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
 • Wimpers verven
 • Wenkbrauwen verven
 • Wenkbrauwen epileren
 • Wenkbrauwen harsen
 • Bovenlip harsen
 • Bovenlip en kin harsen
 • Sugaring bovenlip
 • Sugaring bovenlip en kin
 • Sugaring gelaat

Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.