Radiofrequentie gelaat

Radiofrequentie gelaat

Bij het ouder worden van de huid worden de collageenvezels minder. Ze gaan verslappen en de verbindingen breken langzaam af. Dit maakt dat de huid minder strak is en verslapt. Dat zie je bijvoorbeeld aan het kaakcontour, de onderkin die wat slapper is, (hamster)wangen die iets meer zijn gaan hangen of een oogpartij die niet meer stevig is en lijntjes vertoont.

Radiofrequentie-energie

De radiofrequentie-energie zorgt ervoor dat bestaande collageenstrengen in de huid zich gaan herstructureren en samentrekken. Hierdoor is na 1 behandeling al resultaat zichtbaar. Leuk voor een feestje! Uiteraard is voor langdurig resultaat meer nodig. Bovendien zorgt het opwarmingsproces voor de productie van nieuw collageen en elastine voor verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

De energie van de RF stimuleert de fibroblasten in de huid die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit wordt ondersteund door tijdens de RF-kuur Laviesage Boost & Lift te gebruiken. Dit bevat viscollageen-peptides (poeder wat je inneemt met water ) om als bouwsteen te dienen voor de aanmaak van nieuw collageen. Ook voor onderhoud is het na de kuur aan te raden dit Boost & Lift-poeder te blijven gebruiken.

Natuurlijk kunnen wij nauwelijks iets bewerkstelligen als je thuis niet de juiste huidverzorging toepast. Je krijgt daarom van ons advies op maat en wij zullen bij calamiteiten of vragen je huidcoach zijn.

De effecten van een RF-kuur op een rijtje:

  • Een strakkere, gladde huid en jonger uiterlijk met zichtbare verbetering van huidverslapping.
  • De behandeling werkt snel! Al na 1x heb je contourverbetering.
  • Verfijnt de poriestructuur.
  • RF stimuleert fibroblasten tot aanmaak van collageen en elastine voor langdurige huidverjonging en versteviging.
  • Er is altijd winst: je gaat een aantal jaren terug in huidleeftijd en van daaruit gaat het verouderingsproces weer langzaam verder.
  • Zeer geschikt om eenmalig te doen voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest.

Veelgestelde vragen

Is de behandeling veilig?

Ja, het is volkomen veilig, het mag alleen niet uitgevoerd worden als je een metalen plaat oid in het behandelde gebied hebt.

Is er een herstelperiode?

Nee, je kan na de behandeling je gewone activiteiten hervatten.

Hoe voel ik mij na de behandeling?

Na de behandeling is de huid egaal rood en doorbloed, maar dat geeft geen last. Daarna komt een licht warmte gevoel die enige uren kan duren.

Is het pijnlijk?

Nee, het is vrijwel pijnloos. Hier en daar voel je een warmteprikkel.

Wanneer zie ik resultaat?

Na 1 behandeling is er verstrakking zichtbaar. Het langdurige resultaat zal te zien zijn na de kuur en gaat 2 tot 4 maanden door.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen te verspreiden over 8 weken. Eerste 4 weken elke week een behandeling en de laatste 2 om de week.

Behandelingsfrequentie voor onderhoud na de kuur: 1x per 2 maanden.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor de radiofrequentie-behandeling van het gelaat!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.