Harsen

Harsen

Harsen wordt al eeuwen gedaan, en is een behoorlijk veilige methode om haren te verwijderen. Door een filmlaagje hars aan te brengen, kun je bij het verwijderen daarvan haar én wortel eruittrekken. Je krijgt hierdoor geen stoppels en je bent 4 tot 6 weken haarvrij.

Fabels & Feiten

De grootste fabel is dat haren donkerder of harder terugkomen. Een haar kan zich niet vermenigvuldigen of delen, of donkerder worden in pigment op het moment dat je die verwijdert met de wortel. Dit is namelijk genetisch vastgelegd. Bovendien komt de haar juist zachter terug als je die harst of epileert. Denk maar aan wenkbrauwharen die je wellicht vaak eruitgetrokken hebt. Wat wél invloed kan hebben op de kleur of de dikte van een haar zijn medicijnen, verandering van hormonen en bijvoorbeeld chemo of bestraling. Vergeet het scheren en kom je professioneel laten harsen bij Body & Beauty!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.