Over ons


Over ons

Over ons

Je kunt bij Body & Beauty terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbetering en huidverjonging tot het verwijderen van ongewenste haargroei en Permanente Make-Up. Mijn passie? Dat ben jíj! Uiteraard jouw huid, maar vooral ook wie je bent. Jij maakt dat het moment in mijn stoel uniek en dat maakt mijn werk het allerleukste! Welkom in onze wereld, welkom bij Body & Beauty!

Hilda Weening (eigenaresse Body & Beauty)

Hallo geïnteresseerde lezer! Je kijkt naar Hilda Weening (rechts) Leuk dat je op mijn website bent. Sinds 1 april 2015 ben ik trotse eigenaar van Body & Beauty in Dronten. Dit bedrijf heb ik overgenomen nadat ik 11 jaar in loondienst heb gewerkt bij dit bedrijf en mijn hart ligt bij de klanten die hier komen en natuurlijk het vak wat zo leuk is om te beoefenen en uit te dragen. Trefwoorden over mij zijn: eerlijkheid, luisteren, meedenken en genieten! Mijn lieve klanten, familie, collega’s en zeker mijn man Gerard kennen mij als authentiek, rechtvaardig en persoonlijk. In 2017 ben ik moeder geworden van 2 jongens, Loyd en Vinz, waar ik ook erg trots op ben!

Kom je snel kennismaken?
Lieve groet, Hilda

Susanne van Doorn

Hallo, ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Susanne van Doorn en ik ben sinds 2021 in dienst gekomen bij Body en Beauty Dronten. Misschien ben je mij al tegen gekomen of misschien nog niet, maar ik zal steeds meer te zien zijn. Wie weet lig jij binnenkort wel bij mij in de stoel voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

Tijdens mijn opleiding heb ik geprobeerd bij heel verschillende soorten bedrijven stage te lopen zodat ik goed kon proeven hoe het vak in elkaar zit en welke kanten je op kunt. Al snel ben ik erachter gekomen dat werken in een schoonheidssalon waar veel gedaan wordt aan huidverbetering goed bij mij past. Dit doe ik dan nu ook met heel veel plezier. Ondanks dat ik nog een heleboel kan en wil leren, kan ik ondertussen al met veel passie de behandelingen uitvoeren en een goed passend huidadvies geven. Naast de gezichtsbehandelingen vind ik het ook super tof om mooie wenkbrauwen te creëren, door middel van ontharen en verven. Om jou met een stralend gevoel weer de deur uit te kunnen laten gaan.

Naast werken in de salon probeer ik heerlijk van het leven te genieten door leuke dingen te doen met onder andere mijn vriendinnen, mijn vriend of met familie. Wat voor mij ook altijd heel erg genieten is, is lekker sushi eten, daar ben ik echt dol op!

Een verborgen talent van mij waar ik eigenlijk veel te weinig mee doe is dat ik redelijk creatief ben en zowel aan de knutsel tafel als zo nu en dan in de keuken graag leuke en lekkere baksels in elkaar knutsel. Ook word ik erg blij van een leuk tripje naar een mooie stad in ons kleine kikkerlandje om daar lekker rond te slenteren en leuke winkeltjes te bezoeken.

Zie ik je snel? Groetjes Susanne

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.