Radiofrequentie tripolar lichaam

Radiofrequentie tripolar lichaam

Radiofrequentie (RF) kan ook voor contourverstrakking van het lichaam en omvangvermindering door vetafbraak ingezet worden.

RF-energie

Het is geschikt voor buik, bovenbenen, bovenarmen, heupen en delen van de rug. De RF-energie warmt de vetcellen op en versnelt hun metabolisme waardoor de cellen zullen krimpen. De temperatuur bevordert het verwijderen van het opgebouwde vet dat in de vetcellen is opgeslagen. Ook vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en bindweefselschotjes worden afgebroken. Lokaal vetverlies en het samentrekken van collageenvezels zorgen voor verstrakking van de huid en vermindering van lichaamsomvang en een betere huidtextuur. Je krijgt een slankere taille, een plattere buik en gladde slanke bovenbenen en/of armen.

Voordelen van de RF tripolar

De in de vetcellen opgeslagen vetstructuur wordt afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Hierdoor vermindert cellulite (sinaasappelhuid) en andere huidoneffenheden en heb je een gladdere huidstuctuur en verstrakking van de huid.

Een kuur bestaat uit 6-8 behandelingen verspreid over 8-10 weken. Behandelfrequentie voor onderhoud na de kuur is 1x per 2 maanden. Bij deze behandeling wordt het cosbeau-slimming-serum ingezet voor thuisgebruik om de afbraak van vetcellen te blijven ondersteunen en huidverstrakking te genereren.

Behandeling varieert van 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het lichaamsonderdeel wat je behandeld (buik, bovenbenen, bovenarmen, love handles en rug)


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Zeer goede salon met vakkundig personeel! Fijne en goede behandelingen, mooie producten en make-up.Toppers waar ik heel erg blij mee ben! 👌🏼

- Carla

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.